Nuoret Juristit ry:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Halutessasi voit liittyä myös lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen . Saat valintasi mukaisen laskun kun jäsenhakemuksesi on käsitelty.

Huom! Kun olet lähettänyt sitovan jäsenhakemuksesi, voit heti ilmoittautua tapahtumiin ja tilaisuuksiin jäsenetuhinnalla.

Tällä hetkellä jäsenmaksut ovat seuraavat:

 • Yksi kalenterivuosi: 49 euroa
 • 10 kalenterivuotta: 99 euroa
 • Kannatusjäsenyys vuodeksi: 50 euroa

Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa eikä oikeutta jäsenetuihin, kuten tapahtumamaksujen alennuksiin.

Liittymislomake


  Henkilötiedot

  Annathan täydellisen henkilötunnuksen (syntymäaika ja loppuosa). Henkilötunnus tarvitaan yksilöintiä ja verovähennystäsi varten, sillä jäsenmaksu on vähennyskelpoinen verotuksessa.


  Yhteystiedot


  Opiskelutiedot

  Tutkinto *
  Oikeustieteen maisteriOikeustieteen kandidaattiMuu


  Muut tiedot

  Jäsenmaksu *
  10 vuoden jäsenmaksu (99 euroa)1 vuoden jäsenmaksu (49 euroa)Kannatusjäsenyys (50 euroa)

  Valitse, haluatko maksaa yhden vai kymmenen vuoden jäsenmaksun. Tarvittaessa voit vielä vaihtaa valintaasi jäsenmaksulaskun saatuasi. Huomaathan, että jäsenmaksukausi on kalenterivuosi.

  Liitetäänkö sähköpostiosoitteesi tiedotuslistalle?
  Kyllä, haluan uutiskirjeen

  Valitse, haluatko liittyä Nuoret Juristit ry:n sähköpostilistalle. Listan kautta saat tiedotuksia noin 1-2 kuukauden välein. Voit milloin tahansa erota listalta.

  Liittymislomakkeella antamiasi tietoja käytetään Nuoret Juristit ry:n jäsenrekisterin rekisteriselosteen mukaisesti.

  Nuoret Juristit ry