Nuoret Juristit ry:n 85. vuosijuhlagaala Musiikkitalolla

Meillä on ilo ja kunnia kutsua Teidät Nuoret Juristit ry:n 85. vuosijuhlagaalaan, jota vietetään Musiikkitalolla (Mannerheimintie 13 A) lauantaina 28.1.2023 klo 17 alkaen. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17 ja juhlaillallinen klo 18. Yhdistyksen vuosijuhlat järjestetään viiden vuoden välein ja tällä kertaa juhlaan on tavallista enemmänkin syytä, sillä juhlimme ensimmäistä kertaa yhdistyksen uudella vuonna 2020 käyttöön otetulla nimellä. Illan pukukoodina on iltapuku ja jäsenistön avecit ovat myös lämpimästi tervetulleita juhlaan.

Ilmoittaudu vuosijuhlagaalaan täältä.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme mainitsemaan osallistujien nimet sekä mahdolliset erityisruokavalionne ja plaseeraustoiveenne. Huomiothan, että ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja juhlassa on rajatusti ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika päättyy 18.12.2022. 

Illalliskortin hinta yhdistyksen jäsenelle 95 euroa, muille 110 euroa. Pyydämme ystävällisesti suorittamaan maksun ilmoittautumisajan puitteissa (18.12.2022 mennessä) Nuoret Juristit Ry:n tilille FI60 2001 1800 1567 65 (NDEAFIHH) . Viestikenttään pyydämme kirjaamaan tekstin ”vuosijuhlalippu” sekä oman nimenne.

Lisätietoja juhlista antavat tarvittaessa vuosijuhlamarsalkat Maija Salmi Lipiäinen ja Jesse Viljanen ().

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan yhdistyksemme 85-vuotistaivalta!

Sponsored by: Castrén & Snellman, Asianajotoimisto Matti Penttinen, Juristiliitto, Paragraaffi, Suomen Vuokranantajat ja Wiidare.

Nuoret Juristit

Nuoret Juristit ry